[prisna-google-website-translator]

 УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Моля, прочетете внимателно този текст!

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ползване на интернет сайт и online магазин: https://joykidsbg.com/

Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този сайт. СД „Габи-Пенев и с-ие“ си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта.

1. За фирмата

Фирмата, която предоставя услугата, е СД „Габи-Пенев и с-ие“, ЕИК:121214763 с търговски адрес: София 1000, бул. Витоша 61 , тел.: 029882025

2. Регистрация и сигурност

За да закупите продукт от https://joykidsbg.com/, не е необходимо да сте регистриран потребител. Вие можете да се регистрирате чрез въвеждане на пълна и точна информация във формуляра за регистрация. При регистрацията можете да посочите само адреса за доставка на стоките. Адрес за доставка може да бъде всеки реален адрес в България, както и всеки работещ офис на Еконт или Спиди. Като регистриран потребител няма да ви се налага при всяка покупка да въвеждате данни за доставка.  Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, електронен адрес и информация за оторизираните лица, които да приемат поръчките Ви). Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в https://joykidsbg.com. Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в https://joykidsbg.com/. При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова моля, незабавно ни уведомете.

3. Защита на личните данни на потребителите

СД „Габи-Пенев и с-ие“ гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. СД „Габи-Пенев и с-ие“ се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

4. Цени на стоките

Указаните цени на отделните артикули са единични, за брой опаковка. Всички посочени цените са с включен ДДС, в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена, ако изрично не е обявена безплатна доставка.

5. Промяна на цените

СД „Габи-Пенев и с-ие“ запазва правото си да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, актуална по време на сключване на сделката, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

6. Условия на поръчка и заплащане

Избраните от Вас артикули се индикират в потребителска кошница, в която Вие във всеки един момент можете да променяте количеството, да добавяте или да изваждате продукти, както и да проверите, техните цени, и/или общата им сума.

Етап 1– Доставка и транспорти разходи

Можете да получите избраните стоки от физическия магазин: София, бул. Витоша 61, магазин Детски Стоки(Сградата на ъгъла с ул. Неофит Рилски), Пон-Съб ⏰10-20ч. Неделя ⏰ 10-18ч.
Стоките се доставят и чрез куриерските компании Еконт или СпидиПотребителят заплаща допълнително за куриерските услуги. Адрес за доставка може да бъде всеки реален адрес в България, както и всеки работещ офис на Еконт или Спиди, както и АВТОМАТ на куриерската компания.
Доставката струва по-евтино, когато я получавате в офис или от АВТОМАТ на куриерската компания, а така също и в по-удобно за Вас време. 
ЕКОНТОМАТИТЕ на Еконт и АВТОМАТИТЕ на Спиди работят денонощно.
Максималният размер на пратка до ЕКОНТОМАТ е 61х44х37см, а максималното тегло е 50кг.
Максималният размер на пратка до АВТОМАТ на Спиди е 60х35х37см, а максималното тегло е 20кг.

Етап 2- Начин за плащане

Във вашата потребителска кошница Вие можете да видите цената на избраните от Вас артикули  и крайната сума, която трябва да заплатите. Следва да изберете и посочите удобен за Вас начин на плащане.

  • Наложен платеж – Изберете този най-често използван начин. Плащате на куриера в брой или с карта, или на АВТОМАТА(само с карта) при доставката.
  • EcontPay –  Услугата е удобен начин да платите, когато изпращате подарък, защото плащате предварително. Плащанията са защитени от системите за сигурност на Visa и MasterCard. Можете да платите с карта, издадена в България или в чужбина. Сумата ще бъде изтеглена от картата ви само след като получите пратката си. Не е необходимо да разполагате с пари в брой, когато получавате пратката си.​ При плащане с карта, сумата за покупка и доставка на стоката се запазват по сметката на платеца. Запазената сума се изтегля след получаване и приемане на пратката. Ако стоката се върне или не се потърси в срок от 7 дни, запазената по картата сума се възстановява, без сумата за куриерските услуги за получаване и връщане на стоката.
  • Плащане с банков превод
    УНИКРЕДИТ – БУЛБАНК
    сметка IBAN: BG14UNCR96601025695015
    BIC: UNCRBGSF
    получател: СД Габи-Пенев и с-ие
    Основание за плащане: Номера и датата на вашата поръчка.
    Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в полето за забележка по доставката. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Етап 3 – Потвърждаване на поръчка

Проверете внимателно съдържанието на Вашата потребителска кошница, информацията за плащане и транспортни разходи.
За изчисляване на цената за доставка изберете: Econt Delivery или Спиди.
Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите своевременно. След като натиснете бутона „Поръчка“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите съобщение с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор може да се свърже с Вас по телефона. Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва СД „Габи-Пенев и с-ие“ с изпълнение.

 7. Срок на доставка на стоки

Пратките се доставят от куриерски компании Еконт или Спиди, с опция за преглед и тест(за стоките, за които е възможно), като срокът за изпълнение е до 3 работни дни (Обикновено поръчката, ако е направена в делник до 17:00 часа, се получава на следващия работен ден). Hяĸoи нaceлeни мecтa (пoвeчeтo ceлa и няĸoи мaлĸи гpaдoвe) ca cъc cпeциaлeн peжим нa дocтaвĸa oт cтpaнa нa ĸypиepcĸитe фиpми (“пo гpaфиĸ”), в oтĸлoнeниe oт гopeпocoчeнитe ycлoвия.
В случай, че СД „Габи-Пенев и с-ие“ не е в състояние да изпълни заявка, дружеството се задължава да се свърже с клиента и да го информира. В случай, че клиентът е платил предварително, СД „Габи-Пенев и с-ие“ се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни от момента на постъпване на сумата по сметката на СД „Габи-Пенев и с-ие“.
Вие можете да следите вашата пратка по номера на товарителницата на следните адреси:
За Еконт:  https://www.econt.com/services/track-shipment/
За Спидиhttps://www.speedy.bg/bg/track-shipment

Важно: При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Ако сте платили предварително по банков път или с карта, не дължите плащане на наложения платеж.

8. Връщане на закупена стока

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия за връщане:

  • е в добър търговски вид и цялост (без липсващи части или аксесоари)
  • не е използвана, не е изпрана и не е обработвана механично или химически (без драскотини и допълнителни “аромати” например) 
  • с оригинална опаковка
  • с оригинални етикети
  • с оригиналните документи, издадени от СД „Габи-Пенев и с-ие“ – касов бон, фактура (ако е била издадена), гаранционна карта (ако е била издадена)

Правото на връщане не се прилага в следните случаи:

  • за доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на ползвателя-потребител или по негова индивидуална поръчка
  • за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики
  • за доставка на аудио и видеозаписи или софтуерни продукти, съдържащи код за регистрация (авторизация) и разпечатани от потребителя
  • за доставка на вестници, списания и други периодични издания

Купувачът трябва да се свърже със СД „Габи-Пенев и с-ие“  и да съобщи за отказа си. Съгласно разпоредбите на ЗЗП, СД „Габи-Пенев и с-ие“ възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката. СД „Габи-Пенев и с-ие“ си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече от условията за връщане на стока. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

9. Контакти с нас

Свържете се с нас на телефон: +359888544434, +359298882025
или ни пишете на електронен адрес: office@joykidsbg.com

10. Отговорности

  • При ползване на услугите, предлагани от https://joykidsbg.com, Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност.
  • СД „Габи-Пенев и с-ие“ не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги.
  • СД „Габи-Пенев и с-ие“ не гарантира, че функциите, предложени от сайта, и информационният поток са лишени от технически грешки.

11. Права върху сайта

Цялото съдържание на сайта e собственост на СД „Габи-Пенев и с-ие“. Всяко нерегламентирано използване на съдържанието му, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на СД „Габи-Пенев и с-ие“ се преследва от закона.

Вашият коментар

Shopping cart

0
image/svg+xml

Количката е празна.

Continue Shopping
Translate »